Bilim-Teknoloji haberleri Haberleri

Bilim-Teknoloji haberleri haberleri ve güncel Bilim-Teknoloji haberleri gelişmeleri, Bilim-Teknoloji haberleri ile ilgili tüm video, Bilim-Teknoloji haberleri fotoğrafları ve Bilim-Teknoloji haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple, iPhone 16 serisinin Türkiye'de ekran ve batarya değişim ücretlerini belirledi. iPhone 16 Pro Max ekran değişim ücreti, yeni bir...

BİLİM - TEKNOLOJİ

Einstein’ın ikizler paradoksu, hızla hareket eden cisimlerin zamanının daha yavaş geçtiğini gösteriyor. Bu ilginç fenomen, farklı zaman algılarını ortaya koyuyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Huawei, şarj etmeden uzun saatler kullanılabilecek yeni bir akıllı saat piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple, iPhone’un donanımsal parçalarını iCloud hesabına eşleştirmeyi planlıyor. Böylece çalınan iPhone’un parçalanarak satılması da artık bir seçenek olmayacak.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Caviar, 18 ayar altın ve 570 elmasla kaplı iPhone 16 Pro’yu tanıttı. Sadece 3 adet üretilen bu özel modelin fiyatı...

BİLİM - TEKNOLOJİ

Araştırmaya göre, kişiliğinize uygun harcamalarla mutluluk mümkün. Yani para mutluluğu satın alabiliiyor...

BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 16 Pro Max, 2 TB depolama kapasitesiyle geliyor; gelişmiş kamera ve daha iyi düşük ışık performansı sunacak.

BİLİM - TEKNOLOJİ

1950'lerde bazı kozmetik şirketleri ruj testçileri kiralıyordu. Bu kişiler, rujun kalitesini görmek için kadınlar tarafından defalarca öpülüyordu.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Araştırmalar, IQ seviyesi yüksek bireylerin düşük zekaya sahip olanlara göre gece daha aktif olduğunu ortaya koyuyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Türkler, 44 yaşında genç hissetmeyi bırakıyor, 54 yaşında ise yaşlı hissetmeye başlıyor. Araştırma, yaş algısında kültürel farklılıkları ortaya koyuyor.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Bilim insanları, güzel kadınlarla etkileşime geçen erkeklerin bilişsel işlevlerinin geçici olarak gerileyebileceğini buldu.

BİLİM - TEKNOLOJİ

ABD’de yapılan yeni araştırmalar, hücrelerin protein üretimini kontrol eden OTUD6 adlı proteinin yaşlanma ve kanser üzerinde büyük etkileri olabileceğini gösteriyor.

Yandex.Metrica