Balıkesir Haberleri Haberleri

Balıkesir Haberleri haberleri ve güncel Balıkesir Haberleri gelişmeleri, Balıkesir Haberleri ile ilgili tüm video, Balıkesir Haberleri fotoğrafları ve Balıkesir Haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Bandırma’da meydana gelen otomobil kazasında, araç şarampole uçtu ve 1 kişi yaralandı.

EGE'DEN

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, içme suyu altyapısında yıllardır süregelen sorunları çözmek amacıyla eski asbestli boruları yenileriyle değiştirecek.

EGE'DEN

Balıkesir Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, 13-15 Eylül 2024 tarihlerinde bilim dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak.

ASAYİŞ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde gerçekleştirilen jandarma operasyonunda, 11 bin adet tütün doldurulmuş makaron ve 10 bin 600 adet boş makaron ele...

ASAYİŞ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Edremit’te motosiklet bayisinde tabanca ile yaralama olayına karışan 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ

Ayvalık'ta jandarma, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 33 göçmen ve 1 insan kaçakçısını yakaladı.

ASAYİŞ

Balıkesir Gönen'de trafik kazası meydana geldi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 şahıs yakalandı.

EGE'DEN

Burhaniye’de düzenlenen mehterli sünnet düğününde, Balıkesir Kuvayi Milliye Mehteran Takımı coşkulu bir performans sergiledi.

ASAYİŞ

Erdek’te eski eşi tarafından bıçaklanan bir kadın hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde motosikletiyle otobüsün altında kalan 24 yaşındaki astsubay Ömür Kaygusuz yaşamını yitirdi.

Yandex.Metrica