Balıkesir haber Haberleri

balıkesir haber haberleri ve güncel balıkesir haber gelişmeleri, balıkesir haber ile ilgili tüm video, balıkesir haber fotoğrafları ve balıkesir haber haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


BALIKESİR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Öğretmenler Mahallesi Halk Plajı'nda düzenlenen Mavi Bayrak törenine, TÜRÇEV İzmir ve Kuzey Ege İlleri Şubesi Koordinatörü Yetkin...

BALIKESİR

Balıkesir'in Bandırma ilçesi Kâşif Acar Caddesi'nde 2 motosikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

BALIKESİR

Balıkesir, Altıeylül Lavanta Günleri festivali ile yerli ve yabancı turistlere hazırlanıyor.

BALIKESİR

Bandırma Ticaret Odası gerçekleştirdiği projesi sayesinde kadınların iş gücüne katılımını teşvik edilecek.

BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Menderes Gümüşdal'ı bünyesine kattı. Kulüp, Gümüşdal'ın tecrübesinden ve uzmanlığından faydalanarak basketbol branşında daha ileriye gitmeyi hedefliyor.

BALIKESİR

Balıkesir'de 40 yıldır kullanılan eski belediye binası, deprem riski nedeniyle yıkılıyor; yerine ne yapılacağı ise tartışma konusu.

BALIKESİR

Balıkesir'in Kepsut ilçesindeki yangına Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda müdahale ediliyor, 165 personel ve çok sayıda araç görev alıyor.

BALIKESİR

Ayvalık'ta Kurban Bayramı tatili boyunca 3 bin 660 ton çöp toplandı, belediye ekipleri yoğun çabayla şehri temiz tutmaya çalıştı.

BALIKESİR

Edremit Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekenleri sağladı.

BALIKESİR

Bandırma'da bulunan 9 akademik oda, Bandırma Akademik Odalar Platformu'nu (BAOP) kurarak kentte ortak bir ses oluşturmayı hedefliyor.

BALIKESİR

Burhaniye Belediyesi, Kurban Bayramı'nda hayırseverlerin bağışladığı kurban etlerini kullanarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek hizmeti sağlayacak.

BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran'dan itibaren suya ve Tarımsal Sulamaya'da yüzde 15 indirim yapıyor.

Yandex.Metrica