Bakan uraloğlu Haberleri

bakan uraloğlu haberleri ve güncel bakan uraloğlu gelişmeleri, bakan uraloğlu ile ilgili tüm video, bakan uraloğlu fotoğrafları ve bakan uraloğlu haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzurum’da acil iniş yapan Vistara Hava Yolları uçağında arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıkladı. Sosyal medya platformu Instagram, açıldı mı? Instagram ne zaman açılacak?

POLİTİKA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: "Zigana Tüneli’nden açıldığı günden itibaren 2 milyon 200 bin üstünde araç geçti"

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Microsoft yazılımında yaşanan küresel sorun hakkında açıklamalarda bulundu: "Siber saldırı yok."

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Dünya Denizciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda denizcilik sektörünün önemli isimleriyle bir araya geldi.

EKONOMİ - FİNANS

Kurban Bayramı tatili, havalimanlarında rekor yolcu sayısına sahne oldu. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, 7,9 milyon yolcu ve 52 bin uçuşla tarihi...

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatilinde otoyol ve köprülerden toplam 21 milyon 67 bin 377 aracın geçtiğini...

Bakan Uraloğlu otoyolun ekonomiye katkısını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanlarındaki güvenlik kontrollerinde yeni düzenlemeleri duyurdu.

Yandex.Metrica