Aydın haber Haberleri

aydın haber haberleri ve güncel aydın haber gelişmeleri, aydın haber ile ilgili tüm video, aydın haber fotoğrafları ve aydın haber haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


AYDIN

Özlem Çerçioğlu liderliğinde Aydın'a turistik yerler ve sokak hayvanları için modern bakım merkezi gibi önemli projeler kazandırıldı.

İZMİR EKSPRES

Aydın İl Jandarması tarafından 11 yıldır aranan ve tüm akrabaları vefat eden şahıs, İzmir'in Urla ilçesinde kimlik kontrolü sırasında kıskıvrak...

AYDIN

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Kuşadası'nda meydana gelen orman yangınında dumandan etkilenen vatandaşları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında...

AYDIN

Aydın'da jandarma operasyonu sonucunda 7 adet ruhsatsız tabanca bulundu, 7 şüpheli hakkında adli süreç başlatıldı.

AYDIN

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, deprem durumunda arama kurtarma yeteneklerini artırmak amacıyla personeline teorik ve uygulamalı eğitimler vermeye başladı.

AYDIN

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, zirai ilaç ambalajlarının doğru şekilde bertaraf edilmesi için çiftçileri bilinçlendiriyor ve proje kapsamında teşvikler...

AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı, Kuşadası'ndaki halk plajlarında uygulamaya konulan ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti hakkında detaylı bilgi verdi.

AYDIN

Efeler Belediyesi, ilçe genelinde yangın tehlikelerini minimize etmek amacıyla boş arsaların denetimini sıkılaştırıyor.

AYDIN

26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında Yeşilay Aydın şubesi etkinlik düzenledi.

AYDIN

Aydın Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek özellikle bayramda yapılan yoğun mesai için teşekkürlerini sundu.

AYDIN

Aydın'da Karya Farma HBX AR-GE Merkezi, iğlek meyvesinin sağlık faydalarını araştırmak için laboratuvar çalışmalarına başladı.

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuyucak'ta düzenlenen yaz konserleri etkinliği ve Çekya-Türkiye arasındaki maç coşkusu bir arada yaşandı.

Yandex.Metrica