Avrupa Hareketlilik Haftası Haberleri

Avrupa Hareketlilik Haftası haberleri ve güncel Avrupa Hareketlilik Haftası gelişmeleri, Avrupa Hareketlilik Haftası ile ilgili tüm video, Avrupa Hareketlilik Haftası fotoğrafları ve Avrupa Hareketlilik Haftası haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR ETKİNLİK

Karşıyaka Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği yürüyüş, dans, zumba ve yoga etkinlikleriyle sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir ulaşım konularına dikkat...

İZMİR ETKİNLİK

Efes Selçuk’ta düzenlenen "Cumhuriyete Pedallıyoruz" etkinliği, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yoğun katılım ve renkli bisiklet kortejiyle gerçekleşti.

İZMİR ETKİNLİK

Çiğli, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ücretsiz bisiklet tamir istasyonları, zumba gösterileri ve doğa yürüyüşleriyle dolu etkinlikler düzenliyor.

EGE'DEN

Manisa’da Avrupa Hareketlilik Haftası, bisiklet turları, arabasız gün etkinlikleri ve çocuk oyunları ile 19-22 Eylül tarihlerinde vatandaşlarla buluşuyor.

EGE'DEN

Çalış Sahil Bandı’nda Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri başladı; bisiklet sürüşü, DJ performansları ve sinema gösterimleriyle renkli bir hafta sizi bekliyor.

İZMİR EKSPRES

Çiğli, 16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası’nı coşkulu etkinliklerle kutlayacak.

EGE'DEN

Fethiye Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda bisiklet kullanımını teşvik ederek farkındalık yarattı. Personel bisikletle işe gelerek çevre dostu ulaşımı destekledi.

İZMİR EKSPRES

Bornova Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Kayadibi’ndeki bağbozumu ve Büyükpark’taki ebru sanatı atölyesiyle vatandaşlara keyifli anlar sundu.

EGE'DEN

Fethiye Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında sürdürülebilir ulaşımı teşvik eden etkinliklerle dolu dolu bir hafta sunuyor.

Yandex.Metrica