Ankara haberleri Haberleri

Ankara haberleri haberleri ve güncel Ankara haberleri gelişmeleri, Ankara haberleri ile ilgili tüm video, Ankara haberleri fotoğrafları ve Ankara haberleri haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Ankara'nın Akyurt ve Keçiören ilçelerinde, kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan iki kişi, polis ekiplerinin başarılı operasyonları sonucunda yakalandı.

ASAYİŞ

Ankara Akyurt Sanayi Bölgesi'nde geri dönüşüm fabrikasında büyük yangın! Alevler hızla yayıldı, ekipler müdahale ediyor.

ASAYİŞ

Akyurt'ta geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Can kaybı yaşanmadı, ancak malzemeler yandı.

KÜLTÜR - SANAT

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlediği ‘Açık Hava Sinema Günleri’nde bu hafta yılların eskitemediği ‘Süt Kardeşler’...

ASAYİŞ

Ankara'da meydana gelen otobüs kazasında yakınlarından biri yaralanan bir kişi, kazanın ardından kendilerine gelen bilgilere dair detayları paylaştı.

ASAYİŞ

Ankara'da sokaktan geçerken küfürlü konuştukları gerekçesiyle bir kadın tarafından uyarılan 5 kişi, olay sonrası kadının evi taşladı.

GÜNCEL

Ankara'daki bir işletmenin bacasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

ASAYİŞ

Ankara'da resmi plakalı araç motokurye ile çarpıştı. Kazada motokurye yaralanırken resmi plakalı araçta maddi hasar meydana geldi.

Yandex.Metrica