Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı haberleri ve güncel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı gelişmeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile ilgili tüm video, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı fotoğrafları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 10-12 Temmuz tarihlerinde Senegal’e resmi ziyaret gerçekleştirecek.

TÜRKİYE

Bakan Göktaş, engelli bireylerin aileleriyle birlikte yaşayabilmeleri için gündüz bakım merkezlerinin önemine vurgu yaparak, hizmetlerin kalitesi için yeni bir projeye...

TÜRKİYE

Bakan Göktaş, kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı sağlayacak "Ben De Varım" uygulamasını başlattıklarını duyurdu.

TÜRKİYE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulaşım Desteği programından bugüne kadar 132 binden fazla öğrencinin faydalandığını duyurdu.

TÜRKİYE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla yeni ve kapsamlı bir seferberlik başlatıldığını duyurdu.

Yandex.Metrica