30 ağustos zafer bayramı Haberleri

30 ağustos zafer bayramı haberleri ve güncel 30 ağustos zafer bayramı gelişmeleri, 30 ağustos zafer bayramı ile ilgili tüm video, 30 ağustos zafer bayramı fotoğrafları ve 30 ağustos zafer bayramı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle özel bir mesaj yayımladı.

EĞİTİM

Ege Üniversitesi’nde düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı” etkinliğinde, Kurtuluş Savaşı’nın tarihi önemi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün liderlik ruhu katılımcılarla paylaşıldı.

EGE'DEN

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ayvalık'ta düzenlenen Atatürk Kupası turnuvasında dostluk ve spor ön plandaydı. Tüm takımlara ödüller verildi.

EGE'DEN

Merkezefendi Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Spor Turnuvaları sona erdi. Başarı gösteren sporculara madalya ve kupalar takdim edildi.

EGE'DEN

Muğla'da 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük coşkuyla kutlandı. Fener alayları ve ünlü sanatçılarla gerçekleşen etkinlikler, halkı bir araya getirdi.

GÜNCEL

Kaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, Nadide Sultan'ın coşkulu konseriyle renklendi. Başkan Demirci, sanatçıya Kaman cevizleri hediye etti.

İZMİR EKSPRES

30 Ağustos Zafer Bayramı, Çeşme'de Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir coşku içinde kutlandı. Etkinlikler arasında yelken gösterisi ve konserler yer aldı.

İZMİR EKSPRES

Karabağlar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Bayraklarıyla kutlandı. Başkan Kınay, bayrak dağıtımında halkla bayram coşkusunu yaşadı.

EGE'DEN

Burhaniye-Ören Festivali’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, konserlerden tiyatro oyunlarına kadar birçok etkinlikle kutlandı.

EGE'DEN

Turgutlu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük coşkuyla kutlandı. Büyük Zafer Yürüyüşü ve Cem Belevi’nin enerjik konseri geceye damgasını vurdu.

GÜNCEL

Tokat, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın muhteşem konseriyle kutladı. İki saat süren performans, katılımcılara unutulmaz bir gece...

MAGAZİN

Serdar Görel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel canlı yayınında kısa sürede 40 bin TL topladı. Atatürk’e benzerliğiyle tanınan Görel’in yayını...

Yandex.Metrica