Güzelbahçe’den Narlıdere istikametine seyreden araçların bulunduğu otoyol üzerinde, istihkam viyadükleri yakınlarında bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından kurtarma çalışmalarının devam etmesi nedeniyle sağ şerit geçici olarak trafiğe kapatıldı. Trafik akışı, sol ve orta şeritlerden sağlanıyor. Bölgede yaklaşık 1 kilometrelik bir trafik yoğunluğu oluşmuş durumda.

Otoyol üzerindeki kurtarma çalışmaları

Kaza sonrasında başlatılan kurtarma çalışmaları, güvenlik nedeniyle sağ şeritteki trafik akışını engelledi. Yetkililer, çalışmaların hızla tamamlanarak otoyolun normal seyrine dönmesini hedefliyor.

Buca'nın tarihi demiryolu hattı yeniden hayat bulacak Buca'nın tarihi demiryolu hattı yeniden hayat bulacak

Trafik yoğunluğu 1 kilometreyi aştı

Kazanın etkisiyle, otoyolun bu noktasından geriye doğru yaklaşık 1 kilometre boyunca trafik yoğunluğu oluşmuş durumda. Yolcuların, alternatif güzergahları kullanmaları öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ