Prime Video'nun J.R.R Tolkien'in eserlerinin yanı sıra, Orta Dünya'nın 2. Çağ'ına dair notlarından yola çıkarak uyarladığı Yüzüklerin Efendisi dizisi Güç Yüzükleri 2. Sezonu ile yola devam ediyor. Dizi, Orta Dünya'nın 2. Çağ'ında geçen ve daha önce "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinde ele alınmayan olayları konu alıyor. Bu sezon, Güç Yüzükleri'nin yaratılmasını, Sauron'un yükselişini ve Numenor'un düşüşünü anlatacak.

Yayınlanmamış fotoğraflar yer alacak

Empire Magazine, dizinin yeni sezonuna dair heyecan verici içerikler sunuyor. 4 Temmuz'da çıkacak sayısında, diziyle ilgili özel röportajlar ve daha önce yayınlanmamış fotoğraflar yer alacak. Paylaşılan görseller arasında, genç Galadriel'in farklı kostümleri ve Sauron'un Annatar olarak bilinen kılığı dikkat çekiyor. Bu görseller, Galadriel'in Lindon'da giydiği yeşil ve altın sarı kıyafetleri ve büyük bir kuşatma sırasında giydiği gümüş zırhı içeriyor.

Yarın vizyona girecek 9 yeni film Yarın vizyona girecek 9 yeni film

Ayrıca, dizinin ilk iki bölümünde Sauron'un, elfler arasına karışarak Celebrimbor'a yüzük yapımı ilmini nasıl öğrettiği işlenecek. Bu sezonun en dikkat çekici unsurlarından biri de, Höyüklü Kişilerin hikayesi olacak. Tolkien'in romanında ve mektuplarında bahsi geçen bu karakterler, dizide yeni bir yorumla ele alınacak ve Sauron'un emriyle Galadriel'e karşı kullanılacak.

"Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" 2. Sezonu, 29 Ağustos 2024'te Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. Bu sezonda Orta Dünya'nın daha derinlerine inilerek, Tolkien'in zengin evreninin köşeleri araştırılacak.

Editör: Engin Keskin