Trendyol 1. Lig'de normal sezonun son haftasında evinde Bodrum Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Göztepe, Süper Lig'e yükselmenin sevincini sabaha kadar yaşadı. Maçın ardından şampiyonluk kupasını coşkuyla havaya kaldıran sarı-kırmızılılar, 2 sezon sonra Süper Lig'e geri döndü. Göztepe'nin oyuncuları ve teknik ekibi, kupayla birlikte şehir turuna çıktı. Otobüsleri, Güzelyalı'da binlerce taraftar tarafından coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, takımlarını bağrına basarak şampiyonluklarını kutladı. Tur boyunca sürekli olarak ‘Şampiyon Göztepe’ tezahüratları yapıldı.

Gürsel Aksel Stadı’nda tarihi gün

Gürsel Aksel Stadı’nda tarihi bir gün yaşadı. Göztepe'nin ev sahibi olduğu statta ilk kez bir şampiyonluk kutlaması gerçekleşti. Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş'ın ve Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin mutluluğuna tanıklık eden stad, bu kez Göztepe'nin şampiyonluğunu gördü. Stadı dolduran taraftarlar, maç sonrası kupa töreniyle coşkuyu zirveye çıkardılar.

Basketbol: FIBA 17 Yaş Altı Dünya Kupası Basketbol: FIBA 17 Yaş Altı Dünya Kupası

Duygusal anlarda gözyaşlarını tutamadı

Göztepe'nin eski başkanı Mehmet Sepil için de duygusal anlar yaşandı. Geçen sene başkanlığı devreden Sepil'e, maç öncesi bir tören düzenlendi. Sepil, yaşadığı duygusal anlarda gözyaşlarını tutamadı. Göztepe'yi 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e taşıyan Sepil, kulübe önemli katkılarda bulunmuştu.

Süper Lig için strateji oluşturulmaya başlanacak

Teknik direktör Stanimir Stoilov, Süper Lig'e yükselmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Oyuncularının performansından ve desteklerinden memnun olduğunu söyleyen Stoilov, artık Süper Lig için stratejilerini oluşturacaklarını ifade etti. Göztepe, önümüzdeki sezon Süper Lig'de başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Editör: Adnan Karabulut