Isparta'nın Gelendost ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Özmen, yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edildi. Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Özmen ve 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Ancak, Başkan Özmen'in gözaltına alınma sebebiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Isparta Valiliğinden açıklama geldi 

Isparta Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda, Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ile birlikte 5 şüpheliye yönelik arama, yakalama ve gözaltı işlemlerinin uygulandığı belirtildi.

Balıkesir'de otomobil park halindeki kamyonetin altına girdi: Üç kişi yaralandı! Balıkesir'de otomobil park halindeki kamyonetin altına girdi: Üç kişi yaralandı!

Adliyeye sevk edildi

İYİ Parti'den 2024 yerel seçimlerinde Gelendost Belediye Başkanı seçilen ve ardından partisinden istifa ederek bağımsız olarak görevine devam eden Mustafa Özmen, saat 16.30 sıralarında Yalvaç Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA