Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin tüm insanlık için umut, barış ve huzur vesilesi olmasını diledi. Başkan Artar, Kadir Gecesi’nin ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Artar, “Kadir Gecesi, gönüllerin arındığı, kalplerin huzura kavuştuğu müstesna bir gecedir. Bu gece, bin aydan daha hayırlı kabul edilen rahmet gecesidir. İçtenlikle edilen duaların kabul edildiğine inandığımız bu gecede, manevi değerlerimizi yeniden hatırlayalım” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu için Maltepe'de toplanıldı: Başkan Cemil Tugay da oradaydı Ekrem İmamoğlu için Maltepe'de toplanıldı: Başkan Cemil Tugay da oradaydı

"Kardeşlik iklimini hep birlikte kuralım"

Açıklamasında toplumsal barış ve huzurun altını çizen Başkan Artar, “İçinde bulunduğumuz zorlukları ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşabiliriz. Bu mübarek gece, birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Gelin, kırgınlıkları bir kenara bırakalım ve kardeşliğin iklimini hep birlikte kuralım” şeklinde konuştu.

Başkan Yaşar Artar, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: “Kadir Gecesi vesilesiyle edilen duaların; çocuklarımızın geleceğine, ülkemizin selametine ve insanlığın barışına vesile olmasını diliyorum. Başta Manisalı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim, bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin.”

Kaynak: Bülten