SPOR

Galatasaray'a Avrupa'dan flaş iddia | İki teklif reddedildi

Victor Osimhen transferiyle Türk ve dünya basınını sarsan Galatasaray, transfer harekatını sürdürüyor. Hedefteki iki isim Zalewski ve Ebimbe’den kötü haber geldi.

Abone Ol

Yaz transfer döneminde Victor Osimhen'i kadrosuna katıp dünya basınında ses getiren Galatasaray, şampiyonluk için çalışmalarına devam ediyor. Birçok oyuncuyla temas halinde olan sarı kırmızılı ekip yeni formasyona uygun oyuncular için kolları sıvadı. 3'lü formasyon ile yola devam edeceği öğrenilen Galatasaray'da kanat bek arayışları sürüyor. Elindeki kanat oyuncularını elden çıkaran sarı kırmızılı ekip son olarak Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya satmıştı. 

'Zalewski istemiyor' 

Galatasaray’ın transfer etmek istediği öne sürülen Nicola Zalewski’den sarı kırmızılı ekibe kötü haber geldi. İtalyan La Gazetta dello Sport’un haberine göre Polonyalı oyuncu kariyerine Roma’da devam etmek istiyor. 

Bir diğer kanat seçeneklerinden bir tanesi olan Frankfurt forması giyenDina Ebimbe ile ilgilendiği de iddia edilmişti. Fakat Fransız Le Pariesen'in haberine göre Fransız futbolcu Galatasaray'ın teklifini reddetti.