Türkiye futbolunda büyük bir heyecan yaratan gelişmeyle, Fenerbahçe Kulübü, Sevilla'nın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri ile transfer görüşmelerine başladı.

Fenerbahçe Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Sevilla Football Club ile Youssef En-Nesyri'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Açıklamada, futbolcunun sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geleceği ve transfer sürecinin ilerletileceği belirtildi.

İbrahim Bölükbaşı, judoda Paralimpik şampiyonu! İbrahim Bölükbaşı, judoda Paralimpik şampiyonu!

Fenerbahçe'nin yaptığı resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Youssef En-Nesyri, Fas milli takımında da forma giyen bir golcü olarak bilinmektedir. Sevilla forması altında gösterdiği performansla dikkat çeken En-Nesyri, hücum hattında etkili bir oyuncu olarak öne çıkmaktadır.

Editör: Kardelen Başol