Lille karşısında Şampiyonlar Ligi için kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Lille karşısında ilk maçta alınan 2-1’lik yenilgiden sonra sarı lacivertliler kendi evinde hata yapmak istemiyor.

Jose Mourinho'nun bugünkü maça çıkaracağı muhtemel ilk 11 şu şekilde; Livakovic, Mert, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Maximin, Dzeko 

Bruno Genesio'lu Lille ise sahaya şu şekilde çıkacak; Chevalier, Meunier, Diakite, Riberio, Gudmundsson, Andre, Gomes, Santos, Cabella, Zhegrova, David

Lille maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe-Lille maçı saat 20:00'de başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Turu geçerse rakip kim olacak?

Fenerbahçe, Lille maçından galip gelmesi durumunda Play-Off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos'ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapacak. Fenerbahçe, bu rakibini de geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak. Kanarya, Lille'e elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

eFootball’a Türkçe spiker geliyor! eFootball’a Türkçe spiker geliyor!

Editör: Hakan Baş