Evidea, mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri ve ev yaşamı gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip. Bu kapsamda, markanın yürüttüğü başarılı pazar araştırmaları sonucunda, tüketicilerin marka ile yan yana görmek istedikleri isim olan Doğa Rutkay, Evidea'nın marka yüzü oldu.

Evidea, Doğa Rutkay'ın stil ve zarafetini, bir evin ihtiyacı olan tüm ürünlerin bulunduğu geniş ürün yelpazesiyle buluşturarak tüketicilere ilham veren dekorasyon çözümleri sunmaya devam edecek.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesinde dikkat çeken uyarı! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesinde dikkat çeken uyarı!

Mağazalarında "Doğa Rutkay’ın Seçtikleri" adlı özel bir alan oluşturacak olan Evidea, ünlü oyuncunun tarzını ve zevkini yansıtan seçkin ürünleri sergileyecek. Bu özel alan, tüketicilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacak.

Tüketiciler, bu alanda, Doğa Rutkay’ın favori ürünlerini keşfederek evlerinde tarz oluşturmak için ilham alabilecekler. Ünlü oyuncunun beğenisi ve tavsiyesiyle hazırladığı seçkiden ilham alarak ev dekorasyonlarını yeniden şekillendirebilecekler.

Whatsapp Image 2024 06 03 At 10.22.28

Editör: Simge Akbulut