Chelsea, Galatasaray’ın yıldızı Osimhen için teklif hazırlıyor! Chelsea, Galatasaray’ın yıldızı Osimhen için teklif hazırlıyor!

Trabzonspor’un şampiyon olduğu sene kadroda bulunan Edgar le, Karadeniz ekibinden ayrıldıktan sonra Başakşehir’e transfer olmuştu. Başakşehir’den ayrıldıktan sonra Romanya ekibi Dinamo Bükreş’e imza atan oyuncu işin skandal bir iddia ortaya atıldı.

Edgar Leee

Kulübe ikizini mi gönderiyor?

Romanya ekibine imza attıktan sonra yedek kulübesine abone olan Edgar le’nin, şüpheli tavırlarının ardından ortaya atılan iddia ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Edgar Ie'nin yerine ikizi Edelino Ie'nin gönderilmiş olabileceği iddiasının ardından Dinamo Bükreş Kulübü, şüpheleri gidermek için bazı testler yapmayı planladı. Edgar Ie'nin antrenmanlarda ve maçlarda performansının yanı sıra takım arkadaşlarıyla zayıf iletişimi ve beklenenden daha zayıf İngilizcesi, gerçek kimliği konusundaki şüpheleri artırmış durumda. Dinamo Bükreş'in Edgar Ie ile sözleşmeyi feshetmek istediği de iddialar arasında yer alıyor. Edgar Ie, Dinamo Bükreş formasıyla sadece 5 maçta sahaya çıktı ve son 5 maçtır kadroya alınmıyor.

Edga Le

Editör: Adnan Karabulut