Sergiye öğrenciler, veliler, öğretmenler, Denizli Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Melek Kartay da katıldı.

Almanya vizesi sorunu tırmanıyor: Berlin Büyükelçisi açıkladı Almanya vizesi sorunu tırmanıyor: Berlin Büyükelçisi açıkladı

Sergide öğrencilerin el emeği ürünler sergilendi. DTO Başkanı Erdoğan ve beraberindekiler, öğrencilerden ve öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Erdoğan, engelli çocukların eğitimi ve refahı için odanın her zaman destekte olduğunu belirtti.

Sergiye ilgi duyan vatandaşlar, el emeği ürünler satın alarak kermese katkıda bulundular. Kermesten elde edilen gelirler okulların ihtiyaçları için kullanılacak.

Yeşilköy İşitme Engelliler Ortaokulu ve Başak Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Gülçin Canlı, DTO'ya ve katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Serginin ana teması "El ele engelsizce, yarınlara hep birlikte" idi. Bu tema doğrultusunda, engelli ve engelsiz bireylerin birlikte yaşayabileceği bir toplum inşa etmenin önemine vurgu yapıldı.