Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata'nın desteğiyle gerçekleştirilen Olağanüstü Kongrede Fatih Kıraç, Hazım Taşçı ve Abdurrahman Elvan'ı geride bırakarak Elbiseciler Odası'nın yeni dönem başkanı seçildi.

Seçimde 186 oy alan Kıraç, "Güveni boşa çıkarmayacağım" dedi ve İESOB'nin tecrübelerinden faydalanacaklarını, üyelerin resmi işlemleri ve hukuki sorunları için Birliğin imkanlarını kullanacaklarını, dayanışmayı ve mesleki eğitimi pekiştirecek projeler uygulayacaklarını belirtti.

Fersan, 32. WorldFood İstanbul’da lezzet tutkunlarıyla buluştu! Fersan, 32. WorldFood İstanbul’da lezzet tutkunlarıyla buluştu!

Kıraç'a yeni yönetim kurulunda Nükhet Semerci, Burhan Erdoğan, Muhammet Taha Oğuzhan, Emre Ekin, Erdem Seyrek, Günay Can, Aslı Türkoğlu ve İbrahim Pamuk eşlik edecek. Denetim kurulunda ise Ceren Boşrakoğlu, Mehmet Soytekin ve Muhammet Kurt görev alacak.

Kıraç'ın seçimi, Elbiseciler Odası'nda yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Kıraç ve ekibinin, üyelerin sorunlarına çözüm bulmak ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.