7'den 70'e her yaştan vatandaşın katılımıyla adeta bir halk buluşmasına dönüşen şenlikte, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin de gençlerle bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.

Renkli etkinliklerle dolu programda çocuklar ve gençler için oyun parkurları, yüz boyama etkinlikleri ve palyaço gösterileri yer aldı. Efeler Belediyesi Kent Orkestrası da sahne alarak şarkı ve marşlarla coşkulu bir atmosfer yarattı.

Başkan Yetişkin, şenlikte vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi ve bol bol fotoğraf çektirdi. Ayrıca, patlamış mısır tezgahının başına geçerek gençlere patlamış mısır dağıttı.

8 Eylül 2024 Denizli su kesintisi: Hangi ilçelerde su kesintisi olacak? 8 Eylül 2024 Denizli su kesintisi: Hangi ilçelerde su kesintisi olacak?

Umurlu mahalle sakinleri ve şenliğe katılan vatandaşlar, Başkan Yetişkin ve çalışma arkadaşlarına böyle bir organizasyonla buluşturdukları için teşekkürlerini iletti.

"Umurlu’da ilk kez böyle bir program düzenliyoruz"

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak “Umurlu’da ilk kez böyle bir program düzenliyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimize sıklıkla devam edeceğiz. Hem çocuklarımızın kaynaşması hem de gençlerimizin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek sınavlardan önce biraz olsun moral bulabilmesi için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. 19 Mayıs’tan bir gün önce yani Gençlik Haftası’nda bu organizasyonu yapmak benim için ayrı bir onur. Emeği geçen meclis üyelerimize, mesai arkadaşlarıma ve katılan herkese çok teşekkür ederim. Biz 1881’de Selanik’te doğan mavi gözlü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından asla ayrılmayacağız. Hepimizin bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Sedef Didem Ezme