Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan bu özel gün, Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı'nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer önderliğindeki öğrenciler, Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla milli duygular doruğa çıktı.

Tören, Edremit Spor Salonu'nda devam etti ve öğrencilerin muhteşem gösterileriyle renklendi. Şiirlerin okunması ve halk oyunlarının sergilenmesiyle bayram ruhu tüm salonu sardı. 23 Nisan kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda başarılı olan öğrencilere, Kaymakam Ahmet Odabaş, 19. Komando Tugay Komutan Vekili P. Alb. Arif Türkarslan ve Belediye Başkanı Mehmet Ertaş tarafından ödülleri takdim edildi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Muhtarlarla Aylık Değerlendirme Toplantılarını Yeniden Başlattı Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Muhtarlarla Aylık Değerlendirme Toplantılarını Yeniden Başlattı

Katılımcılar arasında yer alan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, öğrencilerin ilgisiyle karşılandı. Öğrencilerin isteklerini kırmayarak tek tek fotoğraf çektiren Başkan Ertaş, çocukların yüzlerinde gülücüklere sebep oldu.

edremit 23 nisan

Öğrencilerin bayramını kutlayan Başkan Ertaş, çocukların aydınlık geleceğimizin teminatı olduğuna vurgu yaptı. Başkan Ertaş, “Edremitli hemşehrilerimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Ulusumuzun bağımsızlığı ve egemenliğinin sembolü 23 Nisan'ın coşkusunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına armağan edilen bugünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Bize bırakılan emanete sahip çıkacağımıza, var gücümüzle bunun için çalışacağımıza söz veriyoruz” İfadelerini kullandı

Kaynak: BÜLTEN