Dürümle ekibi, LÖSEV’in Seferihisar’daki mandalina çiftliğinde düzenlenen hasat etkinliğine katılarak lösemili çocukların hayatına dokundu. LÖSEV’in bu özel çiftliğinde yetişen 13 binden fazla mandalina ağacı, lösemili çocukların sağlık ve eğitim masraflarına destek sağlıyor.

Foça’nın efsane başkanı Ahmet Nihat Dirim, belgeselle anıldı Foça’nın efsane başkanı Ahmet Nihat Dirim, belgeselle anıldı

Umut taşıyan mandalinalar

Toplanan mandalinalar öncelikli olarak LÖSEV’e kayıtlı ailelere ve köy okullarına ulaştırılıyor. Ayrıca, LSV Dükkanları'nda satışa sunulan mandalinalar sayesinde daha geniş bir yardım çemberi oluşturuluyor. Bu anlamlı projeye katılarak destek veren Dürümle, lösemili çocukların hayatlarına katkı sağlamanın önemine vurgu yaptı.

Dürümle, aralık ayında da çocukların yeni yıl hayallerini gerçekleştirmek amacıyla "Dilek Ağacı" projesini başlattı. Bu proje ile lösemili çocukların dilekleri gerçeğe dönüşecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ