Denizli Ticaret Odası (DTO), sektörel anlamda önemli bir ilke imza atarak Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştirilen Fast Textile 2024 Fuarı’na katıldı. DTO’nun organizasyonuyla tekstil sektöründe faaliyet gösteren 24 kişilik bir heyet, 19-21 Kasım tarihleri arasında fuara katılarak Denizli’yi güçlü bir şekilde temsil etti.

20 Nisan Muğla elektrik kesintisi: Marmaris, Fethiye, Menteşe dikkat! 7 ilçede elektrik kesintisi saatleri belli oldu 20 Nisan Muğla elektrik kesintisi: Marmaris, Fethiye, Menteşe dikkat! 7 ilçede elektrik kesintisi saatleri belli oldu

İlk kez sektörel heyetle katılım

Denizli’den 20 tekstil firması, DTO tarihinde ilk kez bir heyetle katılınan fuarda stant açarak iş bağlantıları kurdu. Fast Textile 2024, 45 ülkeden 600 katılımcıyı bir araya getirdi. Fuar, sektör profesyonelleri ve perakendeciler tarafından büyük ilgiyle ziyaret edilirken, Denizli’nin tekstil alanındaki üretim ve inovasyon gücü de gözler önüne serildi.

18 Whatsapp Image 2024 11 20 At 21.03.12

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, fuara katılımın önemine vurgu yaparak, "Göreve geldiğimiz günden itibaren fuarlara büyük bir önem veriyoruz. KOBİ’lerimizi büyütmek ve sektörlerimizi ihracatçı hale getirmek adına bu tür etkinliklere katılmaya devam edeceğiz" dedi.

11 Whatsapp Image 2024 11 20 At 21.03.00

Yeni ticari ilişkiler kuruldu 

Fast Textile 2024, katılımcılara yeni ticari bağlantılar kurma fırsatı sunarken, firmalar son teknoloji makineler, yenilikçi ürünler ve hizmetlerle fuarı ziyaret edenlerle ikili görüşmeler yaptı.

3 Whatsapp Image 2024 11 20 At 21.01.37

2 Whatsapp Image 2024 11 20 At 21.02.18 (2)

Kaynak: BÜLTEN