Survivor'da bu haftanın 3. ve 4. eleme adayı açıklandı. TV8'de yayımlanan Survivor All Star, son dönemlerde oldukça çekişmeli bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Eski yarışmacıların tekrar bir araya geldiği yarışmanın, 11 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi.

Emeklilerden TÜİK binası önünde domatesli eylem Emeklilerden TÜİK binası önünde domatesli eylem

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’ın 11 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 110. bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, sergiledikleri performansla eleme oyunundan galip gelmeye çalıştı. Survivor'da haftanın 3. eleme oyununun kazananı Kırmızı Takım oldu.

Adaylar kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları konseyde toplandı. Mavi takım yarışmacıları takımlarından potaya göndermek istedikleri kişilerin ismini kağıda yazarak oy kullandı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan oylama sonucuna göre haftanın 3. eleme adayı Atakan, 4. eleme adayı ise Aleyna oldu.

Eleme potasında kimler var?

Survivor'da bu hafta eleme potasında Sercan, Yunus Emre, Atakan ve Aleyna mücadele edecek. Acun Ilıcalı düello oyunundaki eşleşmeleri de açıkladı. Buna göre eleme gecesi Yunus Emre ile Sercan karşı karşıya gelirken Atakan ile de Aleyna kozlarını paylaşacak.

Editör: Adnan Karabulut