2025 yılında izleyiciyle buluşacak olan Her Şey Yolunda filmi için Bodrum’a giden Devrim Özkan ve Bige Önal, hayatlarının en korkutucu anlarından birini yaşadı. İstanbul’dan havalanan uçağa yıldırım isabet etti!
Uçakta panik yaşanırken, iki ünlü oyuncunun korkudan gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi. Pilotun hızlı müdahalesi sayesinde uçak güvenli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na geri döndü.
Film çekimlerine ara verildi!
Yaşanan olayın ardından yapım ekibi, çekimlere iki gün ara verme kararı aldı. 31 Ocak’ta İstanbul’da başlayan Her Şey Yolunda filminin çekimleri, kısa bir duraksamanın ardından Bodrum’da devam edecek.
Filmde, iki kadının kötülüğe karşı verdiği mücadele anlatılırken, oyuncular gerçek hayatta da adeta aksiyonun içinde kaldı.
Devrim Özkan ve Bige Önal’ın başrolünde yer aldığı Her Şey Yolunda filmi, bu yıl içinde izleyiciyle buluşacak!