ASAYİŞ

Denizli'de motosikletlinin çarptığı emekli öğretmen can verdi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir motosikletin çarptığı 84 yaşındaki emekli öğretmen Ali Özcan hayatını kaybetti.

Abone Ol

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosikletin çarptığı 84 yaşındaki emekli öğretmen Ali Özcan hayatını kaybetti.

Kazanın detayları 

Olay, Acıpayam ilçesi Çamlık Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, yaya olarak yürüyen Ali Özcan'a, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Özcan'ı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Sağlık Merkezi'ne bildirdi.

Tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı 

Olay yerine kısa sürede gelen jandarma ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Özcan’ı ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Buradaki ilk müdahalenin ardından Özcan, Denizli'deki bir hastaneye gönderildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor 

Ali Özcan'ın emekli bir öğretmen olduğu öğrenildi. Özcan’ın ölümü, ailesi ve yakınları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor ve motosikletin sürücüsünün kimliği ile kazanın nedenleri araştırılıyor.