Düzenlenen "AB Standartlarında Sürdürülebilirlik Raporlaması Bilgilendirme Toplantısı" 15 Mayıs 2024 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binası'nda gerçekleşti.

Toplantıda, Prof. Dr. Hanifi Saraç ve Prof. Dr. İbrahim Sancak liderliğinde, karbon ayak izi, sürdürülebilirlik raporlaması, yeşil mutabakata uyum projesi devlet desteği, AB yeşil mutabakatı gibi konular ele alındı. Katılımcılara teknik anlamda sürdürülebilirliğin ne olduğu, uluslararası standartlara dayalı raporlama, Türkiye'deki kurumsal raporlama reformu gibi önemli konular hakkında bilgi verildi.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası'ndan vergi adaleti önerisi İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası'ndan vergi adaleti önerisi

Toplantı, farklı sektörlerden firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi ve katılımcıların süreçlerle ilgili soruları interaktif bir şekilde yanıtlandı.

DENİB AKADEMİ tarafından hayata geçirilen AKADEMİ GİRİŞİMCİ, AKADEMİ PROFESYONEL, AKADEMİ JUNIOR ve AKADEMİ MASTER çerçevesinde gerçekleştirilecek olan eğitim faaliyetlerinden haberdar olmak için web sitesi ve sosyal medya hesaplarının takip edilmesi önerildi.

Editör: Simge Akbulut