Aydın'ın Çine ilçesinde yapılan Çine Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşılıyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, bölgedeki gelişmeleri yerinde incelemek üzere hastane inşaat alanını ziyaret etti.

Muğla'da 19 Eylül planlı elektrik kesintileri | ADM'den duyuru Muğla'da 19 Eylül planlı elektrik kesintileri | ADM'den duyuru

İl Sağlık Müdürü Şenkul, inşaatın son durumu hakkında bilgi alarak, 75 yataklı hastanenin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Şenkul, yeni hastanenin 20 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacağını, 28 poliklinik, 11 Palyatif Bakım ve 8 yoğun bakım yatağıyla hizmet vereceğini belirtti.

Modern tesisin, son teknoloji cihazları ve genişleyen sağlık birimleriyle vatandaşlara umut olmaya devam edeceğini dile getiren Şenkul, "Yeni Çine Devlet Hastanesi, tamamlandığında bölgedeki sağlık hizmetlerini daha modern ve konforlu bir ortamda sunacak. Bu, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir adım olacak." ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Şenkul, Aydın'ın sağlık altyapısının sürekli olarak geliştiğini vurgulayarak, sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Çine Devlet Hastanesi'nin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki sağlık hizmetlerinde önemli bir artış ve iyileşme bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi