Konak Zabıtası tarafından işgallere karşı net uyarı Konak Zabıtası tarafından işgallere karşı net uyarı

Çiğli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıl dönümünü "Gençlik Kupası Futbol Turnuvası" ile başlattı. Turnuva, Çiğli Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşti ve 9 farklı takımın mücadelesiyle sporseverlere heyecan dolu anlar yaşattı. Turnuvanın sona ermesiyle birlikte, 17 Mayıs'ta (bugün) düzenlenecek olan kapanış maçlarıyla birlikte dereceye giren takımlara ödülleri verilecek.

Sporcu sağlığı konuşulacak

19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan seminerde, Sporcu Beslenmesi Uzmanı Diyetisyen Özdegül Baştürk ve Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Sinan Seyhan, "Sporcu Beslenmesi ve Spor Sakatlanmaları Sonrası Antrenmana Dönüş" konusunda bilgi verecekler. Seminer, Çiğli Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 16:00'da başlayacak.

“Gençlerimizin sporla bağını kuvvetlendireceğiz”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Gençlik Kupası Futbol Turnuvası hakkında yaptığı açıklamada, Atatürk'ün gençlere armağan ettiği bu özel günü coşkuyla kutladıklarını belirtti. Amatör spor kulüplerine desteklerinin süreceğini vurgulayan Başkan Yıldız, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporla olan bağlarını güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi