Çiğli Atatürk Stadı'nda düzenlenen turnuvada, Çiğli Belediyespor, Altıngenç Spor, Esentepe Spor, Harmandalı Spor, Evka 2 Spor, Evka 5 Spor, Egekent Gençlik Spor, Güzeltepe Spor ve Maltepe Spor U-15 futbol takımları kıyasıya mücadele etti. İki gün süren turnuvaya Çiğli halkı yoğun ilgi gösterdi.

Dostluk kazandı, herkes şampiyon oldu

Başa baş geçen karşılaşmaların ardından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kazanan dostluk ve barış oldu. Turnuva yönetimi tarafından alınan kararla, hiçbir takım yenilmedi ve tüm kulüpler şampiyon ilan edildi.

17 Eylül İzmir elektrik kesintisi | 18 ilçede kesinti var! 17 Eylül İzmir elektrik kesintisi | 18 ilçede kesinti var!

“Kazanan Atatürk’ün gençleri oldu”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, turnuvanın gençlere sporu sevdirmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, “19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası’nda bir kazanan seçmedik. Atamızın bizlere emanet ettiği bu bayramda, gençlerimiz dostane bir şekilde sahaya çıktılar. Kazanan Atatürk’ün gençleri oldu. Tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Çiğlili gençlerimizin istediği branşta spor yapabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çiğli’de gerçekleşen turnuvanın ayrıntıları ve Başkan Yıldız’ın mesajları haberimizde! Spor dolu iki gün nasıl geçti? Merak edilenler burada!

Kaynak: Haber Merkezi