Çiğli Belediyesi şirketlerinden “Çiğli Gıda Ltd. Şti.” çalışanları, ilk kez maaş promosyonu almanın sevincini yaşıyor. Yeni dönem için belirlenen 20.000 TL, bayram öncesi 163 personelin hesabına aktarıldı.

"Emekçilerimizin haklarını teslim etmekten mutluyuz"

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Çiğli Gıda bünyesinde çalışanlarına ilk kez maaş promosyonu ödemesi yapıldığını belirterek, “Çiğli Gıda; 2017 yılında kurulmuş bir şirket. Bu ilki sağlamaktan, yaşıyor ve yaşatıyor olmaktan mutluyuz. Yaklaşımımız, çalışma arkadaşlarımızın her zaman emeklerinden doğan tüm haklarını alması yönünde olmuştur. Dilerim, bayram öncesi her arkadaşımız için çorbada tuz, bir yaraya merhem olur” dedi.

İzmir'de su taşkınları tarihe karışacak! İZSU'dan 200 milyon liralık altyapı yatırımı İzmir'de su taşkınları tarihe karışacak! İZSU'dan 200 milyon liralık altyapı yatırımı

C21Db25A B43B 4C2E 860C Ff470A670C58

"Tüm hak ve çıkarlarının arkasındayız"

Başkan Yıldız, ekonomik dar boğazın zorluklarına dikkat çekerek, “163 arkadaşımızın bu haklarını teslim alabilmelerinin önünü açmaktan son derece mutluyuz. Emekçilerimizin haklarını koruyarak ve teslim edilmesini sağlayarak yol almaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı, fedakarlıklarımızı ve çabamızı iki öncelik üzerinden şekillendiriyoruz: halkımızın temel hizmetleri eksiksiz alması ve mesai arkadaşlarımızın hakkaniyetli bir çalışma yaşamı sürmesidir. Yapılan anlaşmanın, tüm arkadaşlarıma ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çiğli Gıda Ltd. Şti. yetkilileri, tüm bankaları kapsayan açık ve şeffaf bir pazarlık süreci yürüterek, en iyi teklifi veren Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağladı. Yapılan protokol doğrultusunda 20.000 TL’lik maaş promosyonu miktarı, şirket çalışanlarının hesaplarına aktarıldı. Bu ödeme, çalışanları bayram arifesinde oldukça mutlu etti.

Kaynak: BÜLTEN