İzmir-Ankara karayolu üzerinde feci kaza! 1 can kaybı, 1 ağır yaralı İzmir-Ankara karayolu üzerinde feci kaza! 1 can kaybı, 1 ağır yaralı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’in Dikili ilçesinde, 22 yaşındaki meclis üyesi Ata Uysal, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç siyasetçinin ani ölümü, ailesi ve partisinde büyük bir üzüntü yarattı.

Kazanın detayları

Kaza, dün gece saat 02.00 sularında Dikili-Çandarlı Yolu üzerinde meydana geldi. Ata Uysal, motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve motosiklet ile birlikte sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle, olay yerine hızla müdahale edildi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ağır yaralı Uysal’a ilk müdahaleyi yaptı.

Tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı 

Ata Uysal, ambulansla Bergama Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç meclis üyesi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Chp İzmir’de Acı Kayıp Genç Meclis Üyesi Trafik Kazası Geçirdi!

Gencin ölümü aileyi ve partiyi yasa boğdu 

Ata Uysal’ın ölüm haberi, ailesi ve CHP camiasında derin bir üzüntüye yol açtı. Genç yaşta kaybedilen Ata Uysal, hem partisinin hem de yakınlarının büyük bir kaybı olarak değerlendiriliyor. 

Kaynak: İHA