İZMİR EKSPRES

Çamkule'de hizmetler hız kesmeden devam ediyor

Başkan Eşki liderliğindeki Bornova Belediyesi, geri kalmış bölgelerde hızlı çözümler sunarak mahallelerin yaşam kalitesini artırıyor

Abone Ol

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle ziyaretlerinde tespit ettiği sorunlara hızlı çözümler üretiyor. Son olarak Çamkule Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında, bir hafta içinde başlatılan çalışmalar tamamlanarak mahalle meydanında önemli iyileştirmeler yapıldı. Kavşaktaki tadilatlar ve peyzaj çalışmalarıyla renkli çiçeklerle donatılan meydan, bambaşka bir görünüme kavuştu. Ayrıca, parkın bakımı yapılarak daha verimli kullanılabilmesi için yeni projeler hazırlanacak.

Çamkule'de hizmetler devam ediyor

Bornova Belediye Başkanı Eşki, mahallelerin öncelikli sorunlarını hızla çözerek yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Geri kalmış bölgelerde yapılan çalışmalarla temizlik, çöp toplama, park bakımı gibi temel belediye hizmetlerine öncelik verildiğini vurguladı. Çamkule Mahallesi'nde gerçekleştirilen iyileştirmelerin hızla hayata geçirilmesi, mahalle sakinlerinin memnuniyetini artırdı. Başkan Eşki, ilerleyen süreçte Çamkule ve diğer mahallelerde daha fazla iyileştirme çalışması yapacaklarını sözlerine ekledi.