Kursiyerlerin oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu da 5. konserinde izleyenleri coşturdu. Reha Yurdakul Salonu'nda düzenlenen konser, yaklaşık 350 kişi tarafından izlendi.

Denizli OSB Başkanı Uslu son yolculuğuna uğurlandı Denizli OSB Başkanı Uslu son yolculuğuna uğurlandı

Koronun Müzik Ziyafeti

Emekli müzik öğretmeni Zeki Selçuk'un şefliğini üstlendiği 30 kişilik koro, Türkiye'nin 7 farklı bölgesinden seslendirdiği türkülerle yoğun ilgi gördü. İzleyiciler, türkülere eşlik ederken, konseri Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Akmeşe ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül de izledi.

Teşekkür ve Memnuniyet

Konser sonunda koro şefi ve üyelerine teşekkür eden izleyiciler, Halk Eğitimi Merkezi'nin kültür ve sanata yönelik çalışmalarını takdirle karşıladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, sanatçı dostlara ve izleyicilere teşekkürlerini iletti. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül ise, Türk Halk Müziği Korosu'nun 3 yıldır düzenlediği konserlerin başarısından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Devam Edilecek

Algül, gelecek dönemlerde de konserlerin devam edeceğini belirtirken, bu ilginin kendilerini yeni konserler için cesaretlendirdiğini dile getirdi. Konserde emeği geçen herkese teşekkür eden Algül, izleyicilerin ilgisinin memnuniyet verici olduğunu vurguladı.