Burhaniye Belediyesi, geleneksel Kadir Gecesi iftarını bu yıl da düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen iftar programına, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve eşi Nuriye Deveciler, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda yerel yönetici katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’nda 7'den 77'ye katılım
Meydan, Burhaniyelilerin yoğun katılımıyla dolup taştı. İftar programında 5000'e yakın vatandaş bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaştı. İftar yemeğine siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, muhtarlar ve ilçenin çeşitli kesimlerinden insanlar katıldı.
Başkan Deveciler’den birlik ve beraberlik mesajı
İftarın ardından bir konuşma yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Burhaniye Belediyesi olarak Ramazan ayının ruhuna uygun şekilde hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturduk. Ramazan boyunca binlerce vatandaşımızla sofralarımızı paylaştık. Birlik ve beraberliğimizin devam ettiği nice Ramazanlar dilerim” şeklinde konuştu.
Burhaniye Belediyesi, Kadir Gecesi’nde büyük bir iftar programı düzenleyerek, ilçede paylaşma ve dayanışma ruhunu en güçlü şekilde yansıttı.