Bornova Belediyespor, İzmir 1. Amatör Lig 4. Grup'ta fırtına gibi eserek şampiyon oldu. Yeşil-beyazlılar, Yusuf Tırpancı Sahası'nda Kanderespor'u 7-0 mağlup ederek şampiyonluk sevincini yaşadı. Bu sonuçla Bornova Belediyespor, Süper Amatör Lig'e yükselme yolunda play-off mücadelesi verecek.

Bergama'da tarım ve hayvancılıkta yeni dönem Bergama'da tarım ve hayvancılıkta yeni dönem

Mücadeleye hızlı başlayan Bornova Belediyespor, rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. Ayberk'in 4, Onur'un 2 ve Baran'ın 1 golüyle sahadan 7-0 galip ayrılan Bornova Belediyespor, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla birlikte yaşadı. Bornova Belediyespor, bu sezon sadece 1 kez mağlup olarak ligi tamamladı. 12 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan yeşil-beyazlılar, attığı 53 gole karşılık kalesinde sadece 5 gol gördü.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, genç oyuncuları tebrik ederek gurur duyduklarını söyledi. Eşki, "Elde ettiğiniz başarıyla gurur ve mutluluk duyuyor, devamının geleceğine de inanıyoruz. Sizlerden isteğimiz Bornova'ya yakışır biçimde centilmence ve dostça mücadele etmeniz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi