280 dansçının sahne aldığı etkinlik, birbirinden renkli koreografiler ve dans gösterileriyle dolu bir geceye dönüştü. Bornovalılara unutulmaz bir deneyim yaşatan etkinlik, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un eşi Beste Ekşi ve kızı Asya Tuna ile birlikte izlendi. Başkan Eşki, dansçılara horon oynayarak eşlik etti.

Whatsapp Görsel 2024 05 03 Saat 11.58.16 74525279

Başkan Eşki, gösterileri büyük bir mutluluk ve gururla izlediğini ifade ederek, dansın dünyayı güzelleştiren estetik ve sanatın en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı. Bornova Belediyesi olarak, kurslar ve etkinlikler aracılığıyla dansın güzelliğine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirten Başkan Eşki, dansçıların yaşam sevinci verdiğini ve bu güzelliklere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Etkinlikte Yer Alan Dans Gösterileri

Etkinlikte birçok farklı dans grubunun gösterileri yer aldı. Bunlar arasında Ege Üniversitesi Latin Dans Topluluğu'nun Rueda gösterisi, Bornova Belediyesi eğitmenleri Şenol Ağrıdağ ve Ece Şerbetman İstek'in vals gösterisi, Yaşar Üniversitesi HipHop Topluluğu'nun gösterisi, Beyza Kuşkapan'ın Samba ve Chacha Jive gösterileri, Ege Perdans Karadeniz Ekibi ve Trakya Ekibi'nin gösterileri, İzmir Turizm Folklor Derneği Zeybek Ekibi'nin gösterisi, Hayat Dans Spor Kulübü Roman Oryantal Ekibi'nin gösterisi, Ege Mezunlar Derneği Karadeniz Ekibi'nin gösterisi, Ege Kültür Derneği Potpori gösterisi, Çamdibi Halk Oyunları Topluluğu Üsküp Ekibi'nin gösterisi, Bornova Belediyesi Kursiyer Minikler Zeybek Ekibi'nin gösterisi ve Bornova Sanat Kulübü Zeybek Ekibi'nin gösterisi yer aldı.

Gecenin sonunda, tüm dansçılar sahneye çıkarak harmandalı oynadı ve izleyicilerden büyük alkış aldı. 280 dansçının bir araya gelerek sergilediği harmandalı gösterisi, etkinliğin unutulmaz anları arasında yerini aldı.

Basmane Metro'da bir vatandaş saldırıya uğradı! Basmane Metro'da bir vatandaş saldırıya uğradı!