SPOR

Berabere kaldı | Liderliği kaptırdı

İzmir Özmak A.Ş, 2 Amatör Lig 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İkiçeşmelikspor, rakibi Menderes Altınyıldız ile 3-3 berabere kaldı ve liderliği kaptırdı.

Abone Ol

Karşılaşma öncesi Menderes Altınyıldız teknik adamı Turan Başkan, İkiçeşmelik Spor Teknik Adamı Serhan Özen’i çiçekle karşıladı. İki takımın hocası ise maç öncesi birbirlerine başarı diledi. Mücadelenin 20’nci dakikasında 1-0 öne geçen Menderes Altınyıldız, 33’üncü dakikada kalesinde gölü gördü ve skor 1-1’e geldi. İlk yarının sonlarında Menderes Altınyıldız 43’üncü dakikada skorunu 2-1 yaptı.

1 puana razı oldular

İkinci yarıda yüklenen Menderes Altınyıldız, 60’ıncı dakikada 3-1 öne geçti. Yediği gollerle baskısını arttıran İkiçeşmelik Spor, 74 ve 80’de bulduğu gollerle skoru 3-3’e getirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve zorlu geçen maç 3-3 sona erdi. Ligin ikinci haftasında bu yana lider olan İkiçeşmelikspor 8’inci hafta maçında Menderes Altınyıldız ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu. Alınan bu sonuçla 19 puana ulaşan İkiçeşmelikspor averajla ikinci sırada, Menderes Altınyıldız ise 17 puanla 3’üncü sırada haftayı tamamladı.