Bayraklı Belediyesi, İzmir Atatürk Lisesi Bilinçli Tüketici Kulübü tarafından başlatılan “Birlikte Ördük” battaniye kampanyasına destek oldu. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi semt merkezlerinde kurs gören kadınlar huzurevi sakinlerine hediye edilmek üzere 750 adet battaniye örerek, yetkililere teslim edildi. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Kursiyerlerimizin destekleriyle bu anlamlı projeye katkı sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte, daha güzel bir toplum inşa etmek için dayanışmamızı büyütmeye ve yaymaya devam edeceğiz” dedi.

Aliağa’ya yat limanı geliyor: ÇED süreci başladı Aliağa’ya yat limanı geliyor: ÇED süreci başladı

Bayraklı'da Kadınlardan Huzurevlerine Sıcak Destek (4)

Kadınlar birlikte ördü

Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, İzmir Atatürk Lisesi Bilinçli Tüketici Kulübü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında semt merkezlerinde çeşitli kurslara katılan kadınların el emekleriyle dayanışmayı büyüttü. Kursiyer kadınlar, huzurevleri sakinlerine hediye hazırlamanın mutluluğunu yaşarken, el emekleriyle özenle hazırlanan 750 adet battaniye, hediye paketleri halinde huzurevlerine ulaştırıldı.

Bayraklı'da Kadınlardan Huzurevlerine Sıcak Destek (3)

"Dayanışmamızı güçlendirmeye devam edeceğiz"

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bir arada olmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden olan dayanışmamızı güçlendirmeye ve büyütmeye devam ediyoruz. Bu anlamlı projeye katkı sunan tüm kursiyerlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bayraklı Belediyesi olarak bu tür projeleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: Bülten