Bu kapsamda, okul öncesi eğitim kurumlarından üniversiteye kadar binlerce öğrenciye destek sağlayan belediye, ücretsiz eğitim imkanı sunan Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi için 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kurum kabul sınavı düzenleyecek.

Kurum kabul sınavı ve başvuru detayları

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, yeni eğitim öğretim yılı için 19 sınıf ve bin 200 öğrenci kapasitesiyle hazırlıklarını sürdürüyor. Merkez, 7’nci, 8’inci, 11’inci ve 12’nci sınıflara alım yapacak. Ücretsiz eğitim fırsatından yararlanmak isteyen öğrenciler için sınav başvuruları 29 Mayıs'a kadar kabul edilecek ve sınav 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi için 0232 935 0 335 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Kurum Kabul Sınavı (1)

Başkan İrfan Önal'ın vurgusu: Eğitimde destek devam edecek

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, eğitime verilen desteklerle öğrencilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Öğrencilerin hayallerindeki okullarda eğitim almalarını ve istedikleri mesleklere ulaşmalarını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Önal, geleceğin aydınlık bireylerini yetiştirme konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

Bu yıl 9 Eylül’de İzmir semaları sessiz Bu yıl 9 Eylül’de İzmir semaları sessiz

Kurum Kabul Sınavı (2) (1)

Öğrencilere başarılar dileği

Başkan Önal, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, Bayraklı Belediyesi'nin öğrencilerin başarılarını artırmak için üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğini ifade etti. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin başarılarına inandıklarını ve desteklerinin süreceğini vurguladı.