Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, 22 Kasım Cuma günü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk törenine katıldı. Ardından Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte öğretmenlere olan minnettarlığını dile getirdi.
Öğretmenler günü etkinlikleri coşkulu başladı
Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, çelenk töreni sonrası yaptığı konuşmada, "Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi. Sakarsu, öğretmenlerin toplum için taşıdığı önemin altını çizerek, eğitime verdikleri katkılara teşekkür etti.
Başkan Sakarsu okul ziyaretlerinde öğretmenleri yalnız bırakmadı
Öğleden sonra, Sakarsu ilçedeki Yusuflu İlkokulu, İsmet İnönü Ortaokulu ve Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde öğretmenlere çiçek takdim eden Başkan Sakarsu, Öğretmenler Günü'nün tüm eğitim camiası için anlamlı bir gün olduğunu belirtti.
Öğretmenlerin emekleri geleceği şekillendiriyor
Sakarsu, açıklamasında şunları söyledi: "Öğretmenlerimizin fedakârlıkları, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Yetiştirdikleri nesiller sayesinde toplumu aydınlatmakta ve geleceğe yön vermektedirler. Tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
Bayındır’da Öğretmenler Günü, toplumsal bir sorumluluğu da hatırlatarak, tüm öğretmenlere duyulan minnettarlığın en güçlü şekilde ifade edildiği özel bir gün oldu.