DTO Başkanı Uğur Erdoğan, TOBB Denizli GGK üyeleriyle buluştuğu toplantıda genç girişimcilerle tek tek tokalaşarak tanıştı. Toplantıya TOBB Denizli GGK Başkanı Bekir Çakır ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin de katıldı.

Başkan Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: "TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulumuzun yeni dönemi hayırlı olsun. Genç girişimciler ve sektörlerimizle ilgili neler yapabileceğimizi ve nasıl yapabileceğimizi istişare etmek istedik. Sizleri dinlemeye geldik. Öneri ve taleplerinizi bizzat duyalım istedik. Bu türdeki istişareleri artırarak sürdüreceğiz. Birliğimizin daim olması, çok daha güzel işler yapacağımızın teminatıdır. Katılımınızdan ve yoğun ilginizden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim. Bugün olduğu gibi şehrimize ve sektörlerimize değer katacak her türlü faaliyetinizde yanınızdayız."

Genç Girişimcilerden Teşekkür 

Ege rüzgarları Marmaris'te esecek! Channel Regatta yat yarışları başlıyor Ege rüzgarları Marmaris'te esecek! Channel Regatta yat yarışları başlıyor

TOBB Denizli GGK Başkanı Bekir Çakır, DTO Başkanı Erdoğan’a gençlere gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, "Her zaman bir abi gibi yanımızda oldunuz Başkanım, yardımcımız oldunuz; sağ olun. Bu vesileyle size teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Sizden güç alıyoruz. Bize duyduğunuz güvenin, sağladığınız imkanın karşılığını verebilmek adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz de size ve beraber çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

Editör: Simge Akbulut