Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Ramazan Bayramı'nda belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı. İlk olarak belediye şantiyesini ziyaret eden ve burada görev yapan personelle bayramlaşan Yiğit, ardından hizmet binasında çalışan diğer personelin bayramını kutladı.
Onur Yiğit, ülkemizin ekonomik ve siyasi zorluklarına dikkat çekerek, "Ülkemiz ekonomik ve siyasi anlamda çok zor ve sıkıntılı günler geçiriyor. Öncelikle sizlere fedakarlıklarınız ve gayretli çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Başkan Yiğit, bundan sonraki süreçte, belediye olarak Türkiye'yi ekonomik, demokrasi ve barış anlamında ileriye taşıyacak bir mücadele vereceklerini belirtti. Ayrıca, "Biz burada iyi hizmetler üretirsek, insanlara ‘Bakın, biz buraları sizlerle birlikte başarıyla yönettik. İyi işler yaptık. Bize genel siyasette de oy verin’ diyebilme şansımız olacak." şeklinde konuşarak, tüm personeline teşekkür etti ve bayramlarını kutladı. Yiğit, konuşmasını "Daha güzel bir ülkede yaşama dileğiyle bayramınız kutlu olsun" diyerek sonlandırdı.