Tire’de karadut hasadı | Verim ve dikkat bir arada Tire’de karadut hasadı | Verim ve dikkat bir arada

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, 2024 yerel seçimlerinde göreve gelen muhtarlarla tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Turan, ilçenin geleceği için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, muhtarlıkların işleyişi hakkında bilgilendirme yaparak Başkan Mustafa Turan’a 5 yıllık görev süresince tam destek vereceklerini ifade etti.

Başkan Mustafa Turan, konuşmasında ilçenin her köşesine eşit ve nitelikli hizmet götüreceklerini belirtti. Turan, “Belediyemizin imkanlarıyla mahallelerimizin gelişimi için sürekli işbirliği içinde olacağız. Kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde halka ulaştırılmasını sağlayacağız” dedi.

Talepler hızla karşılanacak

6360 Sayılı Kanun ile büyükşehir ve ilçe belediyeleri arasındaki görev, yetki ve sorumlulukların yeniden düzenlendiğini belirten Turan, büyükşehir belediyesinin su ve kanalizasyon hizmetleri, mezarlık hizmetleri, geniş cadde yapımı ve bakımından sorumlu olduğunu hatırlattı.

Başkan Turan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın desteğiyle birçok hizmeti Ödemişlilerle buluşturacaklarını açıkladı. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ziyarette, Ödemiş için öncelikli projelerin değerlendirildiğini belirtti.

Turan, muhtarların taleplerinin en kısa sürede ilgili birimlere ulaştırılarak çözüme kavuşturulacağını vurguladı. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün aktif çalışacağını belirten Turan, “Hepimizin işi öncelikli. İlgili birimlerimiz gelen talepleri plan doğrultusunda gerçekleştirecek” dedi.

Teknolojiyle daha yakın iletişim

Ödemiş Belediyesi’nin teknolojiyi yakından takip ettiğini ve belediye uygulaması ile hizmetleri daha erişilebilir kılacağını söyleyen Turan, vatandaşların taleplerini mobil uygulama üzerinden iletebileceklerini duyurdu.

Başkan Turan, “Ödemiş’e hizmet etmek için varız. Sizler de bizim yol arkadaşlarımızsınız. Ödemiş’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

Ödemiş Belediyesi, vatandaşlarına daha kaliteli hizmet sunmak için tüm birimleriyle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edecek. Başkan Turan, toplantıya katılan tüm muhtarlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi