Güzelkasap'tan Konstas'a "Hoş geldiniz" ziyareti Güzelkasap'tan Konstas'a "Hoş geldiniz" ziyareti

Başkan Pehlivan, bu özel günün önemine vurgu yaparak, gençlere verilen önemin ve Atatürk'ün gençliğe duyduğu inancın altını çizdi.

Başkan Pehlivan, yaptığı açıklamada, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadeleyi başlattığı Samsun'a çıkışını gençlere ithaf ederek, Türk gençliğine duyduğu inancı göstermiştir. Bütün ümidinin gençlikte olduğunu söylemesi de bu inancının neticesidir. Samsun'da yanan meşale, milletimizin hiçbir esarete boyun eğmeyeceğinin en net göstergesidir. Bu nedenle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan uğruna şehit düşen, gazi olan tüm ecdadımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz." dedi.

Menemen Belediyesi olarak gençlere verdikleri öneme de değinen Başkan Pehlivan, "Atatürk'ün gençliğe verdiği önemi yaşatmak ve ileri taşımak için üstümüze düşen sorumluluğu var gücümüzle yerine getirmek adına çalışıyoruz. Bu kapsamda eğitime büyük destek veriyoruz ve gençlerimizin her alanda en iyiyi elde etmeleri için çaba gösteriyoruz." diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 15.04.19

Editör: Simge Akbulut