Güzelbahçe Belediyesi tarafından Payamlı Köyü'nde düzenlenen 10. Bardacık Festivali'nde, ilçe belediye başkanlarının yanı sıra sanatçılardan Suavi ile İvana Sert konuk olurken Karne Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Dilek Köktaş Gündoğdu da jüri üyesi olarak katılım gösterdi. 

İstedikleri Gibi Ekip Biçebilecekler7

Sunuculuğunu, mesai arkadaşınız, EGE TV sunucusu İlkay Kıyak'ın yaptığı 10. Payamlı Bardacık Festivali, bölge sakinlerinin yoğun katılımı eşliğinde coşkuyla kutlandı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, müjde vererek herkesin kanunen belediyeye geçen tarım arazilerinde iş ve aş sahibi olacağını söyledi.

"Herkesin eline, emeğine sağlık"

Festivalde konuk sanatçı Ivana Sert, jüri üyesi olarak da katılım gösterdi. Ege TV mikrofonlarına konuşan Ivana Sert: " Bugüne kadar böyle güzel, lezzetli bir incir yemedim, hakikaten çok güzel. Bütün çiftçilerin eline sağlık. Çok zor bir iş, orada nasıl üretiyorlar, incir ağacı nasıl bakılıyor öğrendim. Çok zor bir ağaç. Herkesin eline, emeğine sağlık diyorum. Biz de, hepsi güzel olsa da en güzel, tadı en güzel inciri seçmeye çalışıyoruz. Bakalım birinci kim olacak?"

İzmir Körfezi için Bilim Kurulu toplandı: Acil eylem planı yol haritası nasıl? İzmir Körfezi için Bilim Kurulu toplandı: Acil eylem planı yol haritası nasıl?

Kaç tane incir yediniz sorusuna gülerek, " Kırk, kırk beş? Tabi tamamını bitirmedik, tattık. En son olanı en çok beğendim, hatta onun tamamını yedim." cevabını verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ