Dönemin dikkat çeken en etkili ve üretken isimlerinden biri haline gelen müzisyen, söz yazarı, aranjör, klip yönetmeni ve prodüktör Bahadır Tatlıöz; yeni şarkısı ''Hain''i müzikseverlerle buluşturdu.

Türk pop müziğinin duygu yüklü şarkılarının rehberi haline gelen Bahadır Tatlıöz; uzun süredir dinleyicilerinden gelen, ritmik, tempolu ama duygusu yüksek şarkı isteğini kırmayarak hızlıca hayata geçirdi. ''Hain''in sözü, müziği ve coşkulu düzenlemesi Bahadır Tatlıöz'ün kendisine ait olurken şarkı; bu yazın en etkili hit adayları arasında yerini alarak sözleriyle dinleyicisine içsel yolculuklarında farklı kapılar açacak.

Türk turizminde insan kaynağı sorunu derinleşiyor | POYD Bodrum temsilcisi uyarıyor Türk turizminde insan kaynağı sorunu derinleşiyor | POYD Bodrum temsilcisi uyarıyor

Türk pop müziğinin sınırlarını zorlayan ve durmaksızın üretmeye devam eden Bahadır Tatlıöz'ün yeni projesi ''Hain''in klibi Bodrum & Gündoğan & Gümüşlük bölgesinde 25 kişilik bir ekip eşliğinde çekilerek izleyicisine ulaştı. Sanatçının müzikal vizyonu ve sanatının evrensel görsel çekiciliği de klipte gözler önüne serildi.

Muhabir: Mesut Varlık