Toplantıda, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Göz Hastanesi'nin açılması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Başkan çerçioğlu'nun seçim vaatleri gerçek oluyor

Başkan Çerçioğlu'nun 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vaatlerinden olan bu iki önemli sağlık yatırımı, Aydınlıların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve modern bir altyapı sağlayacak.

Yetki verildi, çalışmalar başlayacak

Meclis toplantısında alınan bu kararla birlikte, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Göz Hastanesi'nin açılması için gerekli tüm işlemlerin başlatılması ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla protokollerin imzalanması için Başkan Çerçioğlu'na yetki verilmiş oldu.

17 Eylül 2024 Denizli elektrik kesintisi 17 Eylül 2024 Denizli elektrik kesintisi

Aydınlılar modern sağlık hizmetlerine kavuşacak

Bu iki önemli yatırımın Aydın'a kazandırılmasıyla birlikte, Aydınlılar modern ve donanımlı sağlık tesislerinde ağız ve diş sağlığı ile göz hastalıkları tedavilerini kolayca alabilecekler.

Sağlık hizmetlerine erişim arttırılacak

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Göz Hastanesi'nin açılmasıyla birlikte, Aydın'da sağlık hizmetlerine erişim artacak ve vatandaşlar daha kaliteli sağlık hizmeti alabilecekler.

Aydın'ın sağlık altyapısı güçleniyor

Başkan Çerçioğlu'nun bu önemli sağlık yatırımları, Aydın'ın sağlık altyapısının güçlenmesine ve modernleşmesine katkıda bulunacak.